info@qualimmo.be
053/809.270
Markt 31 , 9340 Lede

Ons kantoor

Tim Matthijs
Etalage

Welkom op de website van Qualimmo, gevestigd te Lede aan de Markt sinds 2003 

Een korte voorstelling van mijzelf : Ik ben Tim Matthijs, 51 jaar, bestuurder van Qualimmo. Woonachtig in de mooie gemeente Wichelen en geboren en getogen in Aalst en Lede.

Regelmatig verkoop en verhuur ik als vastgoedmakelaar gronden, woningen, appartementen, handelspanden zowel van particulieren als projectontwikkelaars. Indien gewenst behoort een discrete aanpak ook tot de mogelijkheden.

Heel belangrijk bij mijn aanpak is de voorafgaandelijke waardering van het onroerend goed die steeds realistisch en marktconform dient te zijn. Dit met de bedoeling om binnen een redelijke termijn aan vraagprijs te kunnen verkopen.

Bij de start van mijn loopbaan legde ik mij vooral toe op verkoop van vooral nieuwbouw "sleutel-op-de-deur"-woningen en appartementen. Met mijn ervaring kan ik U helpen bij de realisatie, verhuur en verkoop van vastgoedprojecten. Hierbij wil ik - bij voorkeur exclusief - ten dienste staan van de opdrachtgever en werk ik op een ordelijke manier aan zaken waarin ik een meerwaarde kan betekenen.

Als syndicus beheer ik verschillende meergezinswoningen in de Denderstreek. Via mond-aan-mond reclame komen er héél frequent nieuwe aanvragen om op te treden als syndicus in nieuwe residenties. De "appartementisering" van onze maatschappij is hier natuurlijk niet vreemd aan, dit in combinatie met een groot tekort aan professionele syndici. Zelf onderschreef ik het "Synbassador"-charter om het beroep van syndicus mee te helpen opwaarderen. Oplossen van technische problemen, maken van de correcte jaarlijkse afrekeningen naar eigenaars (én huurders), mee begeleiden van het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen, ... e.a. evoluties in de gebouwen komen dagelijks op mijn pad. 

Interesse ?
Contacteer mij gerust voor een eerste kennismaking   Bel 053 80 92 70   of  Mail naar : info@qualimmo.be 

Tim Matthijs  
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 502.171   
Vastgoedmakelaar-syndicus BIV 502.171


Onderworpen aan de plichtenleer en deontologie opgelegd door het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (BIV). Dit is een waarborg van professionalisme, en biedt de consument maximale bescherming.
Land van erkenning : België

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering AXA Belgium: polis 730.390.160

Derdenrekening: IBAN BE76 3751 1377 2995
Qualimmo - Markt 31 - 9340 Lede - BTW BE0.890.687.949  RPR 0.890.687.949

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Schrijf u in