info@qualimmo.be
053/809.270
Markt 31 , 9340 Lede

Ons kantoor

Tim Matthijs
Bram Van den Bossche

Welkom in ons kantoor te Lede Markt 31
Contact via tel. : 053 80.92.70 of  mail: info@qualimmo.be


Wij werken volgens de plichtenleer en deontologie opgelegd door het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (BIV). Dit is een waarborg van professionalisme, en biedt de consument maximale bescherming.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering AXA Belgium: polis 730.390.160

Derdenrekening Kantoor:  IBAN BE28 3630 4795 4820


Tim Matthijs   23 jaar vastgoedervaring
BIV 502.171   

Op 24-jarige leeftijd startte ik mijn loopbaan bij de Zwitserse verzekeringsmaatschappij Winterthur. Hier leerde ik onderhandelen, diensten verkopen en technische bouw- en verzekeringsaspecten. Kort nadien geraakte ik evenwel gebeten door de vastgoedmicrobe, en verkocht ik sleutel-op-de-deurwoningen en appartementen voor een bouwpromotor. Inmiddels zijn we bijna 25 jaar verder en hebben wij tientallen bouwpromotors geholpen bij de realisatie van vastgoedprojecten. Wij hechten enorm veel belang aan een goede naam en faam, en werken bij voorkeur op een ordelijke manier aan zaken waarin wij een echte meerwaarde kunnen betekenen. Naast verkoop en verhuur, is het eveneens bekend dat wij het beheer in meerdere appartementsgebouwen waarnemen. Contacteer mij gerust vrijblijvend voor een eerste gesprek. Wil je immers een persoonlijke aanpak, dan ben je bij Qualimmo zéker aan het juiste adres ! 

Bram Van Den Bossche  
BIV 514.040

Al van kindsbeen af was ik gefascineerd door bouwen, gebouwen en inrichting. Als ondernemende tiener koos ik voor de richting Bedrijfsbeheer optie marketing. Gebeten door de lessen aan- en verkoop, bouwde ik een loopbaan uit als verkoper, vertegenwoordiger en accountmanager en dit in verschillende sectoren.
De blijvende interesse in vastgoed en de drang om mensen te helpen met mijn jarenlange ervaring en opleiding, deden mij kiezen voor de job van vastgoedmakelaar. Qualimmo is voor mij de partner die tijd neemt voor professioneel onderbouwd vastgoedadvies. Het is een partner met een visie die aansluit bij mijn eigen menselijke waarden en normen.
Tot slot is de enthousiaste tevredenheid van de klant na elke transactie mijn grootste motivator om elke keer opnieuw met gedrevenheid de grootste zorg aan uw zaak te besteden.


Qualimmo, actief op de Markt in Lede sinds 2003

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Schrijf u in